Psykolog Stine Næsted

Stine er psykolog og tilbyder individuel kognitiv adfærdsterapi, primært til angstlidelser (socialfobi, panikangst, generaliseret angst, fobier), stress, OCD og almenpsykologiske problematikker. Derudover tilbyder Stine terapi og coaching til kvinder, der er eller overvejer at blive singlemødre.

Stine Næsted har desuden stor erfaring med undervisning indenfor ovennævnte emner samt kognitiv adfærdsterapi generelt og tilbyder gerne foredrag, kurser, oplæg mm.

Supervision af psykologer

Stine Næsted tilbyder også gerne supervision, individuelt såvel som i grupper, mhp. opnåelse af autorisation.

Stine er autoriseret psykolog og er en af medejerne af Praksis for Kognitiv Terapi, København, som er beliggende på Gothersgade centralt i København.

Om psykolog Stine Næsted

  • Uddannet fra Københavns universitet i 2003
  • Autoriseret af socialministeriet
  • Medlem af Dansk Psykolog Forening
  • Medlem af SAKT (Selskab for Adfærds og Kognitiv Terapi)
  • Privatpraktiserende siden 2003
  • Tilknyttet EFT-instituttet i København som ekstern underviser siden 2014
  • Ofte anvendt foredragsholder og supervisor i OCD-foreningen

 

 

 

Keywords: Stine Næsted – psykolog, Kognitiv terapi, Psykologoversigt – Psykologportalen er en oversigt over psykologer, OCD, Psykolog, København K: Psykologer, KBH k, indre by, stress, psykologerne, depression, Helbredsangst, Socialfobi Generaliseret angst, jalousi, supervision, alenemor, singlemor, Stine Næsted, Praksis for Kognitiv Terapi, individuelt supervision med henblik på opnåelse af autorisation, lavt selvværd, angst, stress m.m.

Mere om OCD

Mere om Stress

Vis keywords

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Stine er psykolog og tilbyder individuel kognitiv adfærdsterapi, primært til angstlidelser (socialfobi, panikangst, generaliseret angst, fobier), stress, OCD og almenpsykologiske problematikker. Derudover tilbyder Stine terapi og coaching til kvinder, der er eller overvejer at blive singlemødre. Gothersgade 175, st, tv. Psykolog Stine Næsted Praksis for Kognitiv Terapi / København Cand.psych.aut Tilknyttet EFT-institituttet i København som ekstern underviser siden 2014 Ofte anvendt foredragsholder og supervisor i OCD-foreningen www.kognitivpraksis.dk Stine Næsted tilbyder også gerne supervision, individuelt såvel som i grupper, mhp. opnåelse af autorisation. Uddannet fra Københavns universitet i 2003 Psykolog Stine Næsted Autoriseret af socialministeriet 1123 København K. Medlem af Dansk Psykolog Forening Om psykolog Stine Næsted
Stine er autoriseret psykolog og er en af medejerne af Praksis for Kognitiv Terapi, København, som er beliggende på Gothersgade centralt i København. Privatpraktiserende siden 2003 Stine Næsted har desuden stor erfaring med undervisning indenfor ovennævnte emner samt kognitiv adfærdsterapi generelt og tilbyder gerne foredrag, kurser, oplæg mm. Medlem af SAKT (Selskab for Adfærds og Kognitiv Terapi) Supervision af psykologer

4.8/5 – (24)

Er du privatpraktiserende psykolog?

Hvis du er praktiserende psykolog  så har du mulighed for at komme med på oversigten over psykologer her på psykologportalen.dk