Psykolog Sanja Bang – Kgs. Lyngby

Sanja Bang er autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi.

Privatpraktiserende psykolog i Lyngby

Sanja Bang er uddannet cand.psych. ved Københavns Universitet i 1999.

Autoriseret af Socialministeriet i 2002, og indehaver af Psykologisk Praksis Lyngby, hvor hun siden 2013 har haft overenskomst med den offentlige sygesikring.

Siden 1999 har Sanja Bang arbejdet i en velfungerende speciallægepraksis med behandling af mennesker med alvorlige spiseforstyrrelser og anden selvskadende adfærd, post-traumatiske tilstande, personlighedsforstyrrelser, angstrelaterede tilstande, depression, samt vanskeligheder i parforhold.
Hun har gennemført en lang række kursus- og uddannelsesforløb, og prioriterer løbende relevant videreuddannelse og supervision. Har bl.a. gennemført en 3 årig videreuddannelse i Tilstands Differentieret Psykoterapi (TDP), og har i 2012 afsluttet en 5 årig specialistuddannelse i klinisk psykologi (psykoterapi).

Sanja Bang er medlem af Dansk Psykologforening og medlem af bl.a. Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer, Selskab for Psykopatologi hos børn og unge, Selvstændige Psykologers Sektion samt flere andre selskaber, faglige nationale og internationale netværk.

Klinikadresse i Lyngby

Psykologisk Praksis /v Sanja Bang
Lyngby Hovedgade 17, 1.th
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 20 16 12 10

E-mail:

Vigtigt: Anamnese og andre personfølsomme oplysninger skal sendes til sikker mail

Psykolog I Lyngby Sanja Bang Klinik Img 0938

Psykolog Sanja Bang Img 4057

 

Sanja Bang er en af psykologerne i Lyngby, med klinik centralt placeret på Lyngby Hovedgade 17, 1.th

Uddannet cand.psych. ved Københavns Universitet i 1999.

Autoriseret af Socialministeriet i 2002. Har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Medlem af Dansk Psykologforening og medlem af bl.a. Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer, Selskab for Psykopatologi hos børn og unge samt flere andre selskaber og netværk.

 

Stikord:

Selvdestruktiv adfærd, Parforhold, Smertetilstande, Krise, Let adgang for handicappede, Usikkerhed, problemer med selvværd, ensomhed, Akut kriseterapi gives, Eksistentialistisk terapi, Lyngby, Graviditet og fødsel, Mobning, chikane, trusler, Depression, udbrændthed, Humanistisk terapi, en af psykologerne, Psykoterapi, Overenskomst med sygesikringen, Familie, børn, unge, Psykoterapi, Psykodynamisk terapi, Spiseforstyrrelser og overvægt (anoreksi, bulimi, overspisning), Angst, fobi, Kongens Lyngby, Selvmordstanker, Alvorlig sygdom, Lyngby Hovedgade, Kognitiv terapi Stress, Sorg

Vis keywords

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Psykolog på Lyngby Hovedgade i Kongens Lyngby

4.8/5 – (13)

Er du privatpraktiserende psykolog?

Hvis du er praktiserende psykolog  så har du mulighed for at komme med på oversigten over psykologer her på psykologportalen.dk