PSYKOLOG PERNILLE ERTNER – PSYKOLOG I KONGENS LYNGBY OG BORNHOLM

Pernille er privatpraktiserende psykolog med praksis i Kongens Lyngby og på Bornholm. Her tilbyder hun individuelle samtaler med unge og unge voksne, og til forældre til unge der har en psykiatrisk diagnose. Hun tilbyder både individuel- og gruppesupervision til fagprofessionelle, herunder psykologer og læger.

AUTORISERET SPECIALPSYKOLOG I BØRNE- OG UNGDOMSPSYKIATRI

Pernille Ertner er autoriseret specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri, godkendt specialist og supervisor i klinisk psykologi, børnepsykologi og psykoterapi, kognitiv retning.
Hun praktiserer de nyeste tilgange inden for Kognitiv Adfærdsterapi, herunder Metakognitiv Terapi og har tillige et fundament i psykodynamisk forståelse og mentaliseringsbaseret tilgang. Hun er ved at uddanne sig til Mindful Self-Compassion træner, og vil snarest tilbyde gruppeforløb inden for dette, men anvender allerede principperne i sin terapeutiske tilgang, hvor der er fokus på accept, mindfulness, selvmedfølelse og egenomsorg.

UDREDNING, TERAPI OG BEHANDLINGSOMRÅDER

Pernille Ertner tilbyder psykiatrisk udredning for ADHD for 10-18 årige, samt psykologisk testning for 6-18 årige. Hun tilbyder behandling af unge og unge voksne med psykiatriske diagnoser som ADHD, OCD, angst, depression, autisme/Asperger, bipolar lidelse og skizotypi, og som kan være forpinte af selvskadende adfærd og selvmordstanker. Hun behandler også for traumer, eller hvis du har udfordringer på baggrund af at du er adopteret. Du kan også få hjælp til selvudvikling og eksistentielle livsudfordringer.

SUPERVISION

Pernille Ertner er godkendt supervisor af dansk psykologforening www.dp.dk i klinisk psykologi og børnepsykologi, samt godkendt supervisor af børne- og ungdomspsykiatrisk selskab www.bupnet.dk i psykoterapi, kognitiv retning. Hun tilbyder psykologer, læger og andet sundhedsfagligt personale, højt kvalificeret supervision med henblik på autorisation og specialistuddannelse, på kognitivt grundlag samt med omfattende viden om børne- og ungdomspsykiatri.

KONTAKT PSYKOLOGEN

Psykolog Pernille Ertner
Lyngby Hovedgade 98
2800 Kongens Lyngby

Klinik på Bornholm

Mobil: 20781506
E-mail:

 

Psykolog Pernille Ertner
Autoriseret specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri,
specialist og supervisor i klinisk psykologi, børnepsykologi og psykoterapi, kognitiv retning.

Medlem af Dansk Psykologforening

 

 

 

 

 

Keywords for psykolog Pernille Ertner

Privatpraktiserende psykolog med praksis i Kongens Lyngby og på Bornholm.
Tilbyder individuelle samtaler med unge og unge voksne, og forældre til unge der har en psykiatrisk diagnose.

Tilbyder både individuel- og gruppesupervision til fagprofessionelle, herunder psykologer og læger.

Autoriseret Specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri,
Specialist og supervisor i klinisk psykologi, børnepsykologi og psykoterapi, kognitiv retning

Pernille Ertner er autoriseret specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri,
godkendt specialist og supervisor i klinisk psykologi, børnepsykologi og psykoterapi, kognitiv retning.

Vis keywords

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Specialist og supervisor i klinisk psykologi, børnepsykologi og psykoterapi, kognitiv retning

Psykologerne i Lyngby

psykologer i Lyngby

Psykologerne på Bornholm

psykologer på Bornholm

4.3/5 – (23)

Er du privatpraktiserende psykolog?

Hvis du er praktiserende psykolog  så har du mulighed for at komme med på oversigten over psykologer her på psykologportalen.dk