Psykolog Michael Miksa – København K

Michael Miksa er autoriseret psykolog

Privatpraktiserende psykolog i København

I min hyggelige praksis i hjertet af København K (få meter fra Nørreport Station) hjælper jeg til dagligt mennesker med de forskellige problemer, man kan møde i livet.

Som erfaren klinisk psykolog har jeg mange års erfaring med bl.a. stress, depression, angst, lavt selvværd, sociale relationer og parterapi.Jeg er især inspireret af kognitiv terapi, metakognitiv terapi og mindfulness, der indeholder mange nyttige værktøjer, men jeg tilpasser selvfølgelig altid samtalerne til dit behov.

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan tale åbent omkring de ting, som du kæmper med i livet. Sammen arbejder vi hen imod, at du opnår både klarhed omkring problemerne og vi finder mulige løsninger.

Referencer

“Jeg har oplevet et meget positivt forløb hos Michael. Behagelig og venlig person. Jeg fik værktøjer til at løse mine problemer.”

“Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger om Michael som psykolog. Jeg vil særligt fremhæve hans personlige evne til at få klienten til at føle sig i trygge og profesionelle rammer fra start til slut, som, jeg tænker, er afgørende for ethvert succesfuldt forløb. Herudover gav Michael mig også konkrete og virkningsfulde redskaber, jeg kunne bruge (og stadig gør) i min dagligdag.”

“Samtalerne har været meget behagelige og jeg følte mig i trygge hænder. Michael udviser stor faglig kompetence. Han sætter ord på det man føler og oplever.”

“Jeg har været klient hos Michael, da jeg havde problemer med overbelastning af personlige problemer… jeg synes det er virkelig godt, at Michael efter samtaler kan lokalisere selve kernen i stress og giver et værktøj til, hvor man skal begynde at nedkæmpe stress og stille og roligt trappe ned på alt stress ved at starte der, hvor det stresser en mest.”

“Jeg har fået nogle gode redskaber til fx. at håndtere stress og indre uro.
Det har især været godt at blive lyttet til, men også at få nogle øvelser som jeg kunne bruge imellem vores samtaler. Jeg har især haft god gavn af den “mindfulde” rolige tilgang, som har hjulpet mig ift. pres, via mit job.”

Kontakt

Psykolog Michael Miksa Psykolog Michael Miksa København

Nørregade 41, 2.,
1165 København K

50407592

 

www.minpsykologkbh.dk

Psykolog Michael Miksa Koebenhavn Img 4951

Psykolog Michael Miksa Koebenhavn Altan

Psykolog Michael Miksa Koebenhavn Img 4970

Michael Miksa er en af psykologerne i København, med klinik centralt placeret 2 min. gåafstand fra Nørreport Station

Nørregade 41, 1165 København K

Stikord:

 • Stress
 • Belastningsreaktioner
 • Nedtrykthed
 • Depression
 • Manglende energi og overskud
 • Parforhold
 • Relationer
 • Skilsmisse
 • Usikkerhed og dårlig selvtillid
 • Angst
 • Kronisk sygdom
 • Sorg
 • Vrede og vredeshåndtering
 • Personlig udvikling og trivsel
 • Motivation og opnåelse af mål
 • Afhængighed og misbrug
Vis keywords

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Psykolog centralt i København

4.9/5 – (8)

Er du privatpraktiserende psykolog?

Hvis du er praktiserende psykolog  så har du mulighed for at komme med på oversigten over psykologer her på psykologportalen.dk