Psykolog Lise-Mette Holton
Frederiksberg – København

Psykolog Lise-Mette Holton er psykolog på Frederiksberg. Hun er specialist i psykoterapi og har over 20 års erfaring med kognitiv terapi.
Lise-Mette tilbyder psykologisk behandling og rådgivning, supervision af medarbejdere og ledere, supervision af psykologer, undervisning og coaching.

Specialist i psykoterapi

Lise-Mette er specialist i psykoterapi med voksne og har bla. en 2½-årig videreuddannelse i kognitiv adfærdsterapi. Hun har løbende opkvalificeret sig indenfor den kognitive terapis nyeste retninger; Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Compassion Fokuseret Terapi (CFT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Erfaren psykolog med stor viden om Kognitiv terapi

Lise-Mette har stor viden og erfaring med kognitiv terapi og har været tilknyttet underviser og supervisor på flere uddannelsesforløb i kognitiv adfærdsterapi.

Godkendt supevisor

Lise-Mette er godkendt supervisor i psykoterapi og har i mere end 15 år superviseret psykologer på vej mod autorisation og specialistgodkendelse. Hendes supervision er baseret på kognitiv terapi, herunder de nyeste 3. bølge retninger.

Psykolog Lise-Mette Holton

Diakonissestiftelsen,
Peter Bangs Vej 7A, etage 4, lokale 10,
2000 Frederiksberg

Mobil: 60 64 84 41
Mail: kontakt@psykologholton.dk

 

www.psykologholton.dk

 

Keywords: Kognitiv terapi, supervision, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg, Psykolog, København, psykologgangen, Psykologer, stress, depression, angst m.m.

Del denne psykolog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Psykolog Frederiksberg / København