Psykolog i Fredensborg Therese Ejerskov

Mit navn er Therese Ejerskov. Min praksis hedder “Den Kognitive Diamant” og er placeret i AYA House.
Jeg er uddannet psykolog ved Københavns Universitet i 2007 og autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg er specialist i psykoterapi med voksne og har specialiseret mig i Kognitiv Terapi og behandling af angstlidelser, OCD behandling, depressions behandling, stress behandling og behandling af lavt selvværd.

Jeg behandler voksne, og tilbyder supervision af psykologer og andre faggrupper. Jeg holder mig løbende opdateret indenfor den nyeste forskning og videreuddanner mig for at opretholde min høje faglighed.

Jeg startede mit arbejdsliv i et større privatejet kognitivt psykologcenter i København, hvor jeg var i 6 år. Herefter har jeg arbejdet 10 år i psykiatrien på Frederiksberg, før jeg tog beslutningen om at starte min egen psykologpraksis.

Kontakt psykolog Therese Ejerskov

Autoriseret Psykolog og specialist i psykoterapi.
Danstrupvej 27G,
3480 Fredensborg
Mobil: 31 66 83 88

Psykolog Therese Ejerskov – Fredensborg
Autoriseret af Psykolognævnet og specialist i psykoterapi.
Klink: Danstrupvej 27G,
3480 Fredensborg

En af psykologerne i Nordsjælland

Vis keywords

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Nordsjælland

5/5 – (1)

Er du privatpraktiserende psykolog?

Hvis du er praktiserende psykolog  så har du mulighed for at komme med på oversigten over psykologer her på psykologportalen.dk