Ulla Søgaard er privatpraktiserende psykolog i Aabenraa.

Ulla Søgaard er uddannet cand.psych. fra Århus universitet 2001. Efterfølgende har hun gennemgået en praktisk 2 årig uddannelse for at blive godkendt som Autoriseret Psykolog af Psykolognævnet.
Yderligere er Ulla efteruddannet Specialist i Psykoterapi for unge og voksne. Specialist i Psykoterapi er en 5-årig specialistuddannelse i Dansk Psykolog Forening indenfor klinisk psykologi (behandling af psykiske lidelser).

Psykolog med mange års erfaring

Ulla Søgaard har en bred og alsidig psykologisk erfaring indenfor det offentlige og private arbejdsområde.

Psykolog i Aabenraa

I sin klinik i Aabenraa tilbyder Ulla Søgaard individuelle terapeutiske og rådgivende samtaler med unge og voksne (med og uden lægehenvisning), Parsamtaler, Forældresamtaler omkring opdragelsesmæssige problematikker,  Supervision, Oplæg og undervisning m.m.

Kontakt psykolog Ulla Søgaard

Opnørplads 1, Opnørgården,
6200 Aabenraa
Mobil +45 51 95 02 06
Email:

 

www.psykologaabenraa.dk

 

Psykolog Aabenraa - Sønderjylland

Keywords:

Aabenraa, Psykolog, oplæg, Psykologoversigt – Psykologportalen er en oversigt over psykologer, foredrag, Supervision, Sønderjylland, undervisning, henvisning fra lægen, Åbenrå, overenskomst med sygesikringen, psykologen, lægehenvisning, Aabenraa, Ulla Søgaard, Opnørplads, Opnørgården, kontakt psykolog aabenraa.

Vis keywords

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Hvis psykologen herover ikke er det rette match for dig, så kan du finde andre psykologer herunder opdelt i de danske regioner:

Psykologer i Danmark

Er du privatpraktiserende psykolog?

Hvis du er praktiserende psykolog  så har du mulighed for at komme med på oversigten over psykologer her på psykologportalen.dk